Ny kolleksjon fra GHD

Med den nye Limited Edition Nocturne kolleksjonen fra GHD kan du variere mellom et bredt spekter av ulike hårfrisyrer denne julen – og i tiden etter.

Med GHDs nye Limited Edition Nocturne kolleksjon kan du style håret ditt så ofte du vil, og samtidig være helt trygg på at ditt hårs sunnhet blir respektert. Velg mellom et bredt utvalg av ulike GHD Nocturne stylingredskaper:

GHD Platinum Styler rettetang - gaveeske

Denne julen kan du skape utallige frisyrer med den prisbelønnede GHD Platinum Styler. Rettetangen gir ultimate resultater og et perfekt, glansfullt og skinnende hår. Styleren har glatte plater og et ”wishbone” hengsel slik at alle hårtyper kan rettes raskt og enkelt. De avrundede kantene hjelper også til med å skape perfekte krøller og bølger i håret. Gaveesken inneholder: Limited Edition GHD Platinum Styler rettetang med varmeresistent veske og 2 OPI neglelakker.

Veil pris: kr 2.499,-

GHD V Gold Styler rettetang - gaveeske

Prøv nye stiler og stylingmuligheter med GHD V Gold Styler. Med denne rettetangen kan du skape uendelige hårfrisyrer, fra glatte, glansfulle bølger - til en mer tilfeldig look. Gaveesken inneholder: GHD V Gold Styler rettetang med varmeresistent veske & OPI neglelakk.

Veil pris: kr 2.099,-

GHD Air profesjonell hårføner

Nyt følelsen av en profesjonell salongføner med GHD Air. Takket være den profesjonelle styrken og avanserte ion-teknologi leverer GHD Air profesjonell hårføner en usedvanlig rask tørking og styling. Føneren er også med på å redusere krus, og etterlater håret mykt og glansfullt. GHD Air gir deg profesjonell hårføning i ditt eget hjem, enten du ønsker et raskt, enkelt og glatt resultat - eller mye volum.  

Veil pris: kr 1.599,-

GHD Flight reisehårføner

GHD Flight reisehårføner er den perfekte kombinasjonen av nett størrelse og kraftig yteevne. Reisehårføneren er liten, lett i vekt og ekstra kraftig - den perfekte blanding av elegant design og fleksibilitet for alle dine behov. Inkludert i prisen er også en beskyttende reiseveske.

Veil pris: kr 799,-

GHD Contour kreppetang

I forlengelse av forrige sesongs ”hype” rundt krøller handler den nåværende vintersesongen om mye tekstur, med 80-talls inspirerte frisyrer. For å hylle disse trendene introduserer GHD nå den nye GHD Contour - en kreppetang med avansert varmeteknologi og flerdimensjonale plater som tilfører dybde og masse tekstur til enhver frisyre, samtidig som den skaper mer form og fylde.

Veil pris: kr 1.499,-

GHD Curve Creative krøllstav

GHD Curve Creative krøllstav har en spiss ende som gjør det mulig å skape naturlige krøller og myke bølger, slik at du får en flott «beachy» effekt eller et glamorøst og stort hår. Prisen inkluderer også et varmebeskyttende underlag som krøllstaven kan ligge på under bruk.

Veil pris: kr 1.899,-

GHD Curve Soft krølltang

GHD Curve Soft er et stort krølljern med 32 mm i diameter og et ergonomisk håndtak, som skaper volum ved røttene og store bølger. Den patenterte tri-zone teknologien sikrer en optimal og konstant temperatur som fordeler varmen jevnt. Resultatet er et sunnere hår og flotte krøller som holder lenge. Prisen inkluderer også et varmebeskyttende underlag som krølltangen kan ligge på under bruk.

Veil pris: kr 1.899,-

GHD hårføner og rettetang - gaveeske

Uendelige stylingmuligheter krever ikke en lang rekke med ulike verktøy. Unn deg selv, eller noen du er glad i, denne perfekte duoen med en profesjonell hårføner og rettetang fra GHD. Gaveesken inneholder: GHD Air profesjonell hårføner og GHD V Gold Styler rettetang, med varmebeskyttende underlag.

Veil pris: kr 2.599,- 

GHD Advanced Split End Therapy

Nyt julen med vakkert, glansfullt hår - takket være GHD Advanced Split End Therapy Treatment Limited Edition. Denne luksuriøse behandlingen virker umiddelbart, styrker håret og etterlater det glatt, mykt og svært glansfullt. Behandlingen er pakket inn i en vakker julekule som du kan henge på juletreet.

Veil pris: kr 299,-